MEERDAAGSE ZEILREIS

Op reis met zeiljacht Luna is altijd maatwerk op basis van skippered yacht charter. In overleg stellen we een reisplan op. Er zijn vele mogelijkheden om jouw droomreis te realiseren waarbij we uiteraard rekening houden met belangrijke factoren zoals de samenstelling van het gezelschap dat je mee wil nemen, de reisbestemming, tijdsduur en uiteraard ook het jaargetijde en de te verwachten omstandigheden. 

Onvergetelijke dagen aan boord

Met je gezin een paar dagen door Zeeland cruisen, ‘s avonds comfortabel in de volgende haven of juist met een heerlijk glas wijn voor anker van de zonsondergang genieten. Misschien met vrienden op weg naar de Belgische kust om heerlijk te dineren of door naar Londen? Een paar dagen ontspannen op Texel is geweldig, maar ook een citytrip naar het bruisende leven van Amsterdam of Rotterdam is mogelijk. Waar je ook voor kiest, zeiljacht Luna is er klaar voor.

Uiteraard kun je zelf zeilen of navigeren onder begeleiding van de ervaren schipper. Heerlijk ontspannen genieten van de reis aan boord mag natuurlijk ook. 

Kenmerken

Een meerdaagse zeilreis kun je boeken voor maximaal 4 gasten. Aan boord is alles aanwezig om er een prachtige ervaring van te maken, zoals:

  • Twee 2-persoonshutten met luxueus beddengoed (1 x tweepersoonsbed en 1 x twee 1-persoonsbedden)
  • Toiletten en douches
  • Volledig geoutilleerde keuken met uitgebreide kookmogelijkheden
  • Wasmachine en droger
  • DVD en high-end muzieksysteem met uitgebreide muziekbibliotheek
  • Comfortabele zitplaatsen binnen en buiten

Tarief

€ 975,- excl BTW per dag. 

Bij de prijs zijn inbegrepen: het zeiljacht met schipper, koffie / thee / water / frisdrank en gebruik van de faciliteiten aan boord. 

Niet inbegrepen zijn: havengelden, belastingen, brandstof, boodschappen voor maaltijden aan boord, overige dranken uit de bar, transferkosten naar en van het jacht, uitgaven aan de wal, transportkosten van het jacht indien je vanuit een andere haven dan Scheveningen wil vertrekken of elders wil aankomen.

Impression